The Hotties op weg naar realisatie!

De eerste meeting met het winnende team van de Waste Battle in Almelo 2016 een feit. Afgelopen dinsdag 7 februari waren een aantal van onze partners (Dumocom B.V., Albert Heijn Klaas Sanders Windmolenbroek en Gemeente Almelo), docent van CSG Noordik Almelo (Anne Voortman) en het volledige team The Hotties van CSG Noordik (Esmee, Rachella, Jesse en Vincent) in Almelo bij elkaar om samen te bespreken wat de eerste stap wordt om het winnende idee waar te maken. Onze partners Asito Almelo, McDonald’s Almelo en Boessenkool B.V. waren voor deze meeting verhinderd.

Foto 07-02-17 12 15 57

Foto 07-02-17 12 25 35

 

Het winnende idee
Team The Hotties heeft een bankje bedacht die de “The hot seat” heet. Het bankje geeft warmte als je het vuil in de vuilnisbak stopt, een beloning die warmte geeft. Het bankje is duurzaam, voor meerdere doelgroepen geschikt en met mooie vormgeving kan het ook een iconisch bankje worden. Het bankje kan op veel plekken staan, denk aan hangplekken, sportvelden, schoolpleinen, speeltuinen, pleinen enzovoort. Het idee sloeg aan bij de deskundige jury omdat het uitvoerbaar is voor meerder doelgroepen en omdat het duurzaam is.

foto-11-11-16-11-32-59

In overleg met The Hotties en de partners zijn een aantal afspraken gemaakt om mee te starten. Binnenkort hopen wij meer te kunnen melden over de voortgang van realisatie.