LIMPIO HEUPTASJES GELANCEERD OP 86e SNEEKWEEK

Vrijdag 4 augustus was dan eindelijk de officiële lancering van het Limpio heuptasje. En niet op zo maar een moment, de SneekWeek begint enkele momenten na de lancering haar 86e editie en de weergoden zijn ons goed gestemd als wethouder Henk de Boer zich bij ons heeft aangesloten. Samen met Hedwig en Naomi deelt hij de eerste heuptasjes uit.

 

Er is veel belangstelling voor de lancering van het heuptasje van team Limpio als we op de stoep bij de ingang van Jumbo Kooistra Supermarkten op het Normandiaplein in Sneek staan. Dit is dé supermarkt tijdens de SneekWeek waar vele inkopen worden gedaan.

Wethouder Henk de Boer van gemeente SudwestFryslan gaf Hedwig en Naomi grote complimenten voor hun schitterende en circulaire idee. Wat een simpel idee lijkt en heel goed aansluit bij jonge mensen die naar festivals zoals die van de SneekWeek gaan. Een mooie delegatie van Stichting SneekWeek was aanwezig, Mark Visch (voorzitter) benadrukte het belang van de duurzame SneekWeek en dat het idee van Limpio daar perfect bij past. Het team van Estafette Recylcle winkels, die de tasjes heeft genaaid waren erbij.
Onze gastheer Patrick Jilderts en collega’s van Jumbo Kooistra benadrukken het belang van ontwikkelingen op duurzaamheid ook in hun supermarkt. Wij zijn blij met het partnerschap van Jumbo Kooistra Supermarkten.

Daarnaast waren een aantal juryleden van de Waste Battle in SudwestFryslan komen kijken. Voor hen is het tof om te zien wat er met de ideeën wordt gedaan en wanneer een idee waar wordt gemaakt is dat heel speciaal. Ook ouders, broers en zussen, opa’s, oma’s, ooms en tantes, buren enzovoort waren aanwezig om Naomi en Hedwig te supporten.

Zolang de voorraad strekt krijg je bij Jumbo Kooistra Sneek Centrum bij aankoop van een flesje Spa een heuptasje van Limpio Kado. En zorg je er mede voor het voorkomen van zwerfafval, dat is waar de Waste Battle voor staat.

Maak je een foto met je eigen heuptasje voor op sociale media? Gebruik dan #limpio bij je tekst.

Foto’s bij dit bericht zijn gemaakt door Foto Kroon.

 

Nieuwsgierig naar wat de Waste Battle voor jouw overheid, onderwijsinstelling of onderneming kan betekenen? Stuur een email.