UITNODIGING: Onthulling heuptasjes Limpio 4 augustus

Het is zover! Vrijdag 4 augustus onthullen de winnaressen van de Waste Battle van 2022 hun product: het Limpio heuptasje. Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige afwerking is het heuptasje van Limpio niet alleen een praktisch accessoire, maar ook een statement van jouw betrokkenheid bij het milieu.

Limpio heuptasje
Gemaakt van gerecyclede kleding, restmateriaal van twee zeilmakerijen en een privé donatie van een 30m2 zeil. De gulle donateur zeilt zelf ook tijdens aan de Sneekweek. Dit heuptasje een prachtig voorbeeld van hergebruik en duurzaamheid. Een manier om zwerfafval tegen te gaan, want in het heuptasje bewaar je je afval totdat je bij een container of prullenbak komt om je afval weg te gooien. Draag het met trots tijdens de Sneekweek en laat zien dat duurzaamheid en stijl hand in hand kunnen gaan.

Op de foto vlnr: Wilma Stienstra, Hedwig en Naomi

Waar verkrijgbaar
Bij aankoop van een flesje water bij Jumbo Kooistra Supermarkten ontvang je gratis zo’n uniek heuptasje. Bij Jumbo Kooistra staat duurzaamheid hoog in het vaandel en is dan ook SSK gecertificeerd. Met hun deelname aan de Race to Zero spreken zij ook hun concrete ambitie uit richting CO2-neutraal ondernemerschap. De opbrengst van de verkoop van de waterflesjes water gaat naar Suver Skjin. Suver Skjin is een goed doel dat zich inzet voor schoon water in Friesland en ze zijn trouw jurylid bij de Waste Battle en daarom vinden we het tof om iets terug te doen! 

De Stichting Sneekweek, die zich inzet voor de verduurzaming van dit iconische evenement, heeft het heuptasje van Limpio omarmd als een passende toevoeging aan hun initiatieven. Dit tasje belichaamt de kernwaarden van bewust consumeren en het verminderen van afval. 

Je bent van harte welkom om bij de onthulling aanwezig te zijn! 

Praktische informatie
Datum: Vrijdag 4 augustus
Tijd: 17:00 – 17:30 uur
Locatie: Ingang Jumbo Kooistra Supermarkten, Normandiaplein Sneek 

Programma
17.00 uur Welkomstwoord door Gooitske Zijlstra van de Waste Battle
17.05  uur Woordje door Waste Battle winnaressen Hedwig en Naomi van Aeres VMBO
17.10 uur Woordje door Henk de Boer, wethouder van gemeente Súdwest-Fryslân, 
17.15 uur Woordje door Marc Visch Stichting Sneekweek
17.20 uur Uitdelen van de eerste 50 heuptasjes aan het publiek door Hedwig, Naomi en wethouder Henk de Boer

Deze onthulling wordt mede mogelijk gemaakt door Mariska Hoogstra (marketing en communicatie) en Patrick Jilderts (filiaalmanager Sneek)  van Jumbo Kooistra Supermarkten 

De Waste Battle bedankt haar mooie partners Roelofs BV, Donker Groep, Omrin, Jumbo Kooistra Supermarkten en gemeente SudwestFryslan  

En een shoutout naar Studio 17 uit Sneek die de riemen van de tasjes hebben gemaakt, Binthout die de tags heeft gemaakt en Janneke Honings van duurzaam modelabel JLabel die team Limpio advies heeft gegeven.